לפני כשלוש-עשרה שנים הקימו ניר קודיש, גיא אלבז ומושיקו ממן את רשת "פרש קיטשן" בתל אביב, שהייתה הראשונה להביא את בשורת המזון הבריא לבתי הקפה, ובימים אלו משיקים את מותג הבת - "פרש דה מרקט", רשת מג -מסעדות בקונספט חדשני המציעות חוויית בילוי קולינארית מקיפה של ארבעה מטבחים בחלל אחד: מטבח איטלקי, מטבח ים-תיכוני עם מנות מהטאבון, מטבח אסיאתי ובר קוקטיילים עם שייקים וקינוחים.

פרש דה מרקט. צילום: שירן כרמל

המגה מסעדה, שנפתחה במתחם G כפר סבא, מתפרסת על שטח של כ-300 מ"ר ומעניקה אווירה וטעמים של שוק ושמה דגש על חווית בילוי לאורך כל שעות היום. 

תפריט "פרש דה מרקט" הורכב על-ידי השף אילן ברמלי, תוך דגש על שימוש בבצקים טריים שנאפים במקום ובמגוון רחב של ירקות עונתיים. בשעות הבוקר, המסעדות מציעות ארוחות בוקר מיוחדות לכל המשפחה עם לחמים ומאפים טריים הנאפים בטאבון, בצהריים - מגוון מנות עיקריות  ובערב המסעדות הופכות למוקדי בילוי עם תאורה, מסכי VJ מיוחדים ומוזיקה עכשווית.

פרש דה מרקט. צילום: שירן כרמל

מה תוכלו לאכול ב"פרש דה מרקט"?

מהמטבח הים תיכוני: ריפיאנה - בצק פוקאצ'ה פריך שנאפה בטאבון, ממולא גבינות ועלי תרד (45 שקלים); סמבוסק סביח - מאפה ממולא ביצה קשה וחציל קלוי, סלסת עגבניות וטחינה. מוגש עם סלט קצוץ וגבינת פטה, טחינה, ציזיקי וזיתים מתובלים (51 שקלים); זוגי בנמל (מנה זוגית) - פילטים של דניס צלויים בטאבון עם עגבניות ותפוחי אדמה, זיתי קלמטה, פרוסות לימון ושמן זית. מוגש עם סלט ירוק מרענן (149 שקלים).  

פרש דה מרקט. צילום: אנטולי מיכאלו

מהמטבח האיטלקי: ניוקי בטטה ערמונים - ניוקי צרוב בחמאה ושום עם רוטב שמנת, בטטה צלויה, ערמונים, תרד טרי, שקדים קלויים ופרמז'ן (64 שקלים); רוטולו גבינות לוהט - דפי פסטה מגולגלים עם קרם שמנת, פטריות שמפיניון ופורטובלו צרובות, תרד, פרמז'ן ומוצרלה. אפויים בטאבון במחבת לוהטת (64 שקלים).

מהמטבח האסיאתי: סושי BOWL סשימי - אורז סושי, קוביות טונה אדומה, פטריות שיטאקי, בטטה קריספית, אבוקדו, רוטב סויה, בצל ירוק ושומשום קלוי (47 שקלים); אקא טונה - דניס, אבוקדו, בוטנים ופטריות שיטאקי, במעטפת של טונה אדומה, שבבי סלמון טמפורה ובצל ירוק (58 שקלים); אורז פיש קארי - רצועות דג דניס מוקפצות ברוטב קארי אדום עם חצילים, קישואים, לקט בצלים, צ'ילי חריף ואורז לבן מאודה (צמחוני 54 שקלים, דג 62 שקלים).