בר שכונתי נפתח לאחרונה בכפר סבא. מי שעומד מאחורי המקום הוא עידו לוי, בן למסעדן ותיק בעיר, המציע אווירה משפחתית. 
קוקטייל בבאבאזור. צילום: רועי דנציגר
״באבאזור״ מכיל 52 מקומות ישיבה, והתפריט מציע מגוון מנות טאפס שמשתלבות טוב עם האלכוהול, ביניהן: עראיס, כנפיים בתיבול מיוחד, כרוביות מטוגנות ועוד.

חוץ מהופעות שיתקיימו בו מדי שבוע, יוקרנו בבאבאזור גם אירועי ספורט ומשחקים חשובים. בתפריט, מנות שהולכות טוב עם האלכוהול, כמו באבאזור ווינגס – 8 כנפי עוף קריספיים ברוטב פיקנטי עם שומשום ובצל ירוק (35 שקלים); עראייס עם עגבניות, בצל ירוק, טחינה ולימון כבוש (42 שקלים); זוג המבורגרים עם צ'יפס ואיולי שום (52 שקלים) ועוד.