קרואסון. צילום: pixabay

לכבוד יום הקרואסון, מציעים במאפיות ג'ייקובס ברמת השרון ובקריית אונו, מבחר מאפי קרואסון.

הקונדיטורית של מאפיות ג'ייקובס, קארין פיינגולד, מתחילה להכין בעבודת יד את הבצק העשיר של נבחרת הקרואסונים, והעבודה נמשכת 24 שעות, בהתאם למסורת האפייה הפריזאית.

קרואסון כריך אגז בנדיקט עם סלמון מעושן. צילום: אסף אמברם

בין הקרואסונים: שוקולד, קינמון, חמאה, שקדים, וניל שוקו צ'יפס ואפילו מילוי פרג עשיר (14 שקל). הקרואסון הפריך מככב גם כארוחת בוקר עם מנת בנדיקט (46 שקל), המציעה קרואסון חמאה במילוי של ביצה עלומה, סלמון מעושן, רוטב הולנדז ועירית, מוגש עם שתיה קלה/חמה.

גם ברולדין חוגגים את יום הקרואסון ובחרו ביום זה להשיק סדרת קרולדינים, שתיכנס באופן קבוע לתפריט הרשת.

קרולדין. צילום: רונן מנגן

קולקציית הקרולדינים כוללת קרולדין במלית קפה אמרטו, קרולדין במלית פיסטוק, קרולדין במלית שוקולד וקרולדין במלית קרם פטיסייר שוקולד לבן. הקרולדינים יצטרפו אל ליין הקרואסונים הקלאסיים: פיסטוק, פטל, חמאה, שקדים.