קיש. תמיד זה נשמע מפואר כזה. והבצק הפריך הזה שצריך לעבד בזריזות ולקרר ואז לרדד. ואז מהר מהר להניח בתבנית בלי שיתפרק. ואז רק מתחילים להכין את המלית...

קיש בצל טבעוני כשר לפסח. צילום: תום בעבור

מזיעים רק מלחשוב על זה! ומה את בכלל כותבת על זה? פסח בפתח וזה לא רלוונטי. אז זהו, שכן. כי יצרתי בצק לקיש שהוא:

ללא גלוטן, כשר לפסח, קל לעבודה, מרשים, טעים.

הבצק לקיש. צילום: תום בעבור

תודו שזכינו בגביע.

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו