קישואי בלאדי ברוטב עגבניות שרי. צילום: ריאן

קישואים אפויים. בדרך כלל אמרת קישואים, אמרת ממולאים - אך לא הפעם. מהקישוא בלדי הקטן, מהסוג הירקרק והמנומר, החלטתי להכין תבשיל טבעוני בטעם ים תיכוני מקומי. לצידו שידכתי שני מטבלים: האחד יוגורט מתובל ומקושט בשמן זית וצנוברים, והשני הוא מעין טחינה מיוחדת וחגיגית מממרח שקדים (100 אחוז שקדים טחונים ללא תוספות וחומרים משמרים), טחינה משובחת, חגיגית ומפתיעה שתאמצו לעד.

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו