שף יגאל מולנר (צילום: איל גולן סטיילינג פאולין שובל)

במסעדת הפופ אפ שלו יבשל השף יגאל מולנר במטבח פתוח ויציע מנות גורמה בהשראת מאכלי רחוב מוכרים ואהובים ממטבחים שונים סביב העולם. בין המנות שיוצעו: שווארמה שוק טלה, חומוס שעועית לבנה, בצל כבוש ופיתה זעתר; כנאפה ברווז עם  קרם חציל שחור, לימון כבוש, קרמל כורכום, פיסטוק קלוי וטחינה; סלופי לחי עגל, צ'יפס כרישה וקרם חזרת לבנה; סביח וויאטנאמי - סביח מפורק מוגש בדף אורז פתוח; מח עצם ברולה עם לחם רוסי וצ'ימיצ'ורי ברזילאי. מחירי המנות ינועו בין 35-50 שקל.

פופאפ מויאר באושימרקט - סביח מפורק (צילום: איל גוטמן סטיילינד פאולין שובל)

שף רן אבשלום, המנהל הקולינרי של "אושימרקט": "אנו באושימרקט שואפים להציע לקהל לקוחותינו חוויה קולינרית איכותית ומגוונת. אני שמח לבשר על שיתוף פעולה ראשון עם השף יגאל מולנר שעבד במטבחי השפים המובילים בעולם, ביניהם: דניאל בולו בניו-יורק, מסעדת "דינר" של השף האסטון בלומנטל בלונדון ו"פר-סה" של השף תומאס קלר בניו-יורק. הפופ אפ הוא הזדמנות לטעום מנות ברמה של מסעדת גורמה במחירי אוכל רחוב".

שני אללוף, מנהלת המתחם מעדכנת כי "כשוק קולינרי נמשיך לשתף פעולה עם שפים מהשורה הראשונה בארץ בעולם ולייצר קולינריה משובחת לצד אלטרנטיבות בילוי שונות; הופעות חיות, הרצאות מרתקות, סדנאות שף, ליין יווני ועוד".

פופאפ מויאר באושימרקט - מח עצם ולחם רוסי. (צילום: איל גוטמן סטיילינג פאולין שובל)

"אושימרקט" מתפרש על פני 2,500 מ"ר ומעל 800 מקומות ישיבה, הפזורים בשטח השוק ובחצר הצמודה. המקום מציע שילוב של מטבחים וטעמים מרחבי הגלובוס, עיצוב מושקע עד הפרט האחרון וחוויית שוק צבעוני ותוסס המציבים אותו כמתחם האולטימטיבי לאירועים פרטיים, חברות וארגונים. החל מקבוצות של 30 אנשים באזורי ישיבה נפרדים ועד 800 אנשים על פני המתחם כולו.

אושימרקט - השוק הקולינרי של ישראל

מתחם הבילוי אושילנד, עתיר ידע 4 כפ''ס

חנייה חופשית